Friss hírek

Köszöntő

A több mint 20 éves múltra visszatekintő könyvtár szabadpolcos térrel és kényelmes olvasóteremmel áll az érdeklődők rendelkezésére. A könyvtárban lehetőség van  a hagyományos könyvtári szolgáltatások mellett internet használatra, fénymásolásra, nyomtatásra, szkennelésre , felolvasógép és indukciós hurok használatára is.

Célunk, hogy intézményünk igényes szórakozást és művelődési lehetőséget biztosítson minden érdeklődőnek.

Óh, ne mondjátok, hogy a Könyv ma nem kell, hogy a Könyvnél több az Élet és az Ember; mert a Könyv is Élet , és él, mint az ember-így él: emberben a könyv, s a Könyvben az Ember.!

Babits Mihály : Ritmus a könyvről

Online gyermek programok

  • PDF

Online gyermeknapok könyvtárakkal:

Könyvbújó Dollyval – Bugaci Könyvtár

Dolly, a terápiás kutya rendszeres látogatója a bugaci Könyvtárnak. Felvezetője, Szatmári Anett iskolai foglalkozásokon és családoknak szóló könyvtári programokon is közreműködik kutyájával. Játékok, trükkök, fejlesztő feladatok teszik élménnyé a könyvtári Könyvbújókat! Mivel a személyes találkozás a könyvtárban egyelőre nem lehetséges, így online könyvbújóval kedveskednek az érdeklődőknek.

Magyar népmese mix – Terézvárosi Gyermekkönyvtár

Drámajátszóház sorozat, a legjellemzőbb magyar népmesei motívumokból egy történetté összeállítva. Rövid folytatásokban közzé téve, kapcsolódó kézműves videókkal, amelyek segítségével például kardot és pajzsot is készíthetsz egyszerű, otthon is megtalálható alapanyagokból.

Még számos online program az alábbi linkre kattintva:

https://konyvtarak.hu/hirek/online-gyermeknap-konyvtarakkal#overlay-context=hirek%3Fpage%3D1

Itt vagy: Címlap