Friss hírek

Köszöntő

A több mint 20 éves múltra visszatekintő könyvtár szabadpolcos térrel és kényelmes olvasóteremmel áll az érdeklődők rendelkezésére. A könyvtárban lehetőség van  a hagyományos könyvtári szolgáltatások mellett internet használatra, fénymásolásra, nyomtatásra, szkennelésre , felolvasógép és indukciós hurok használatára is.

Célunk, hogy intézményünk igényes szórakozást és művelődési lehetőséget biztosítson minden érdeklődőnek.

Óh, ne mondjátok, hogy a Könyv ma nem kell, hogy a Könyvnél több az Élet és az Ember; mert a Könyv is Élet , és él, mint az ember-így él: emberben a könyv, s a Könyvben az Ember.!

Babits Mihály : Ritmus a könyvről

Online magazin

  • PDF

A turistamagazin „Gyereksarok” rovatában szebbnél – szebb madárkákat láthatunk fotók formájában és részletes leírást is kapunk. A madarakon kívül kisebb állatokat is megismerhetünk, legutóbbi alkalommal a mezei hörcsögről olvashattunk.

mezei hörcsög: https://www.turistamagazin.hu/hir/ahol-nincs-horcsog-az-a-baj-ahol-van-ott-meg-az?fbclid=IwAR2QjoOIkAHV0PD-JI6HrTsn0vRhhyYmKEMxphN5A6Tg4N9GyDSGPN16a54

A legújabb bejegyzés a https://www.turistamagazin.hu/hir/halaszkiraly-csillogo-ruhaban a jégmadárról kaphatunk betekintést, akit halászmadárnak is neveznek és csillogó „ruhája” van.

Itt vagy: Címlap